Første seier for året
Smågutter

- Idag vil jeg framheve at vi spiller som et lag og har mange fine mål tatt rett ut fra læreboka, svarer en fornøyd trener Jon Teodor Lyster.   - Det er moro å se at det vi trener på fungerer i kamp. Ut på kant og inn 45 grader varmer et fotballhjerte, fortsetter unge Lyster. Småguttelaget har spilt flere kamper i år der seierene har uteblitt, men spillet har vært vel så godt som motstanderene. Men i dag fungerte pasningspillet og det kunne like gjerne ha stått 8-2 da dommeren blåste av. 

1-0 kommer etter at stopperkjempen Einar Lome bryter en ball på midten , tar den med seg noen meter og klinker den inn i nota. Etter 20 minutter øker vi ledelsen etter nydelig klikk-klakk-spill. På et-touch går ballen fra Tore til Zemen og videre til Trygve som foran mål er sikker og setter inn 2-0.  I tillegg til måla har vi mange store sjanser,  blant annet setter Zemen ballen  i tverrliggeren. Med litt mer presisjon i avslutninegen kunne det fort vært større ledelse til pause. 

I andre omgang sovner vi litt. Trygve redder en ball på streken etter 9 minutt og etter et kvarter går en Etnedøl altfor lett igjennom og utligner. 2-1. 

Så viser gutta godspillet igjen. Denne gangen går igjen ballen fort på få touch, Zemen til Trygve til Sigurd. 3-1. Men da kommer den klassiske ukonsentrasjonen etter mål og Etnedal sender en lang ball over et sovende forsvar og alene med keeper står det 3-2.  Heldigvis kommer det betryggende målet. Zemen går igjennom forsvaret til Etnedal og kan gi ballen til Tore som lett setter inn 4-2.  Med heroisk innsats klarer vi å ro seieren trygt i land. Det som preger laget i dag er godt, disiplinert defensivt arbeid. Vi klarer å jobbe hjem slik at vi alltid får mange spillere bak ballen. Det smakte med tre poeng i vårsola i Etnedal ! 

Utviklet av Røn Solutions