Uavgjort mot Søndre Land
Smågutter

Vi åpner kampen svært godt og skaper mange gode sjanser. Gode kombinasjoner på høyresida fører til innlegg og avslutninger på mål. Men dessverre får vi ikke ballen inn og i steden for er det Søndre L som skårer på en av sine få muligheter. Gutta viser god moral og ikke lenge etter 0-1 klarer vi å utligne. Vegard Silkefot dribler seg inn i målgården og skyter utagbart for keeper. Rett før pause kunne vi fort ha gåttt opp i 2-1 ved flere gode muligheter. Sigurd har bl.a. et skudd som går i tverrlgger.
Søndre L hadde tydligvis gjort grep i pausen , for i andre omgang er det de som tar over styringa av kampen. Etter tre minutter av 2.omgang er vi uheldige i vår egen 16.meter og SL får straffespark. De skårer sikkert og leder 2-1.
Men kampen er absolutt ikke tapt for vår del. Og utover i omgangen klarer midtbanen vår , anført av Tautvydas og Tore, å presse laget lenger fram på banen. Dette skaper store sjanser. Vegard klarer nok en gang å prikke ballen i mål. Det står 2-2, fortjent.
Ikke lenge etter tar Trygve ballen i egne ben og setter i veg fra egen banehalvdel. Han kommer seg helt fram til hjemmelagets mål , men blir hindret i siste sekund og vi får en corner. Tautvydas har nok kampens største målsjanse da han dribler seg gjennom, skyter , får retur fra keeper og setter ballen hårfint utenfor. Nå føler vi nok at vi hadde fortjent en ledelse. Men mot slutten av omgangen skaper også SL noen store sjanser, så alt i alt var kanskje uavgjort et greit resultat.

Utviklet av Røn Solutions