St.Hans Cup 2013
St.Hans Cup

10 lag samles til dyst på Skogen stadion 22.6. 
Kampoppsett finner du her 

Turneringsregler for St.docx

For 6. år på rad har Slidre/Røn FK gleden av å arrangere grendecup for innbyggerne i kommunen.

Første år vi hadde St.HansCup var i 2008. Da var arrangementet på Røn stadion og 8 lag deltok. Det første året var det Mercyside som vant etter finale mot Godbiten. På kvelden var det pub på samfunnshuset i Røn. Det er faktisk det eneste året cupdagen har vært 23.juni !

I 2009 var det Godbiten sin tur til å vinne. Dette året blei cupen arrangert i Slidre og 8lag deltok.  I 2010 møtte 10 lag opp i Slidre og igjen var det Godbiten som stakk av med pokalen. De første tre åra var det gutta på A-laget som stod som arrangør av cupen og all inntekt går rett i klubbkassa.
Den regnfulle sommeren 2011 førte til at turneringen dessverre måtte avlyses til tross for at 12 lag var påmeldt. Fjorårets cup hadde 11 lag påmeldt og blei vunnet av Godbiten for tredje år på rad.

For årets cup er det satt opp en flott vandrepokal og det blir spennende å se hvilket av de 10 laga som får det første navnet inngravert på denne. Vi gleder oss til cup og håper å se mange av kommunens innbyggere både som spillere og tilskuere. God cup !

 

1 - Pulje 1
HotandDangarous         
Merseyside         
Pjåten United         
Team Autohuset         
West Ham

 

1 - Pulje 2
Før Fighters         
Kvamshall   
Pleieteamet         
Tine Fosheim  Hvit
Øvre Røn Gangsta         

 

Utviklet av Røn Solutions