West Ham vinner av St.Hans Cup 2013
St.Hans Cup

10 lag møtte på Skogen stadion 22.juni. I år vant West Ham og fikk dermed første napp i vandrepokalen som var satt opp. Pjåten United vant Jumbofinalen mot Pleieradn og kunne dermed stikke av med første napp i Jumbopokalen. Pleieradn får lov til å pryde forsiden vår. Laget består kun av kvinnelige spillere og er flotte og stolte representanter for Vestre Slidre sjukeheim.

Finalen blei i år en veldig spennende betalje der West Ham møtte vinneren fra 2008, Merseyside. Begge lag hadde store sjanser i løpet av kampen. En stolpe var i veien for West Ham skåring og en god John Egil Rud i mål sørget for at Merseyside ikke satt sine store sjanser. Dermed endte kampen 0-0 og vi måtte avgjøre finalen på straffespark. Alle de tre straffetakerne til begge lag satt sine straffer sikkert og vi måtte få fram en og en. Her var det Nina Gladheim på West Ham som viste seg å ha nervene i sjakk og hun fikk æren av å sette det siste målet for årets St.Hans Cup og sørget dermed for at West Ham kunne ta sin første triumf etter å ha stilt lag i samtlige år. Deltakere på West Ham var: Nina Gledheim, Katrine Opheim, Helge Lagrud, Knut Kristiansen, Lars Westgård, Jan Tore Vik, John Egil Rud og spillende lagleder Stein Ivar Sørengen. 

Vi hadde mange jevne og spennende oppgjør i årets cup. Flere av deltakerene gjorde sitt til å skape en flott atmosfære rundt cupen. Årets beste kostyme gikk til Team Autohuset og årets heiagjeng var Før Fighters som nok en gang hadde slektstreff på sidelinja. Til tross for voldsomt regnvær natta før cupen, klarte gressmatta på Skogen seg flott gjennom alle kampene og sola gjorde sitt til å gjøre dagen fullkommen.

Vi gleder oss allerede til neste års St.Hans Cup lørdag 21.juni 2014.

Utviklet av Røn Solutions