Kvamshall vant St.Hans Cup 2015
St.Hans Cup

Strålende solskinn gjorde nok sitt til at årets cup blei en av tidenes beste St.Hans Cuper.
Det var en perfekt ramme rundt arrangementet og 11 lag var påmeldt.
Vi unngikk de store skadene og stemningen blant laga var prega av fair play. Alle kamper var veldig jevnspilte og i innledende runder var det ingen lag som stakk seg ut som favoritter. Årets overraskelse var nok at Galacticos (Merseyside) ikke gikk videre til kvartfinaler. Til gjengjeld vant de jumbofinalen mot Røn Gangstas. I jumbofinalen møttes sisteplassen i pulje A og B.
 Fra de to puljene gikk de fire beste laga til kvartfinaler. Her vant Før Fighters over Multicolour (måtte avgjøres på straffekonk.) Kvamshall slo ut West Ham ( i år som i fjor),  FixTeam slo Lærarlaget 2-1 (lærere kan også spille fotball) og Rønaldo slo fjorårets vinnere Liggeunderlaget 2-0 (Rønaldo vant jumbopokalen i fjor). Dessverre måtte Vokterne , et lag i hovedsak bestående av fangevoktere fra Slidreøya, ta til takke med den sure femte plassen i puljeA.
Den ene semifinalen måtte avgjøres med straffekonkurranse. Her gikk FixTeam seirende ut mot Rønaldo.
Den andre semifinalen var også veldig jevnspilt mellom Før Fighters og Kvamshall. Keeperen til Kvamshall, Knut Sigurd Rødningen, startet med å redde åpningstraffa til Før. Kvamshalls store spiller, Kai Arne Kvale, satt inn det eneste målet i kampen. Dermed var det klart for finale mellom  Kvamshall fra Kvamshall  og  FixTeam fra Slidre.
Finalen var også jevnspilt, men Kvamshall vant til slutt 2-1.

Reglene med at hvert lag bare kan bruke to aktive spillere og at lag med kvinner på banen får ta straffe, har i år vist seg som meget vellykket. Aldi før har vi hatt så mange tette og jevnbyrdige oppgjør og det viste seg etterhvert at alle slo alle. I de tre årene vi har hatt pokal har det vært ulike vinnere. West Ham vant i 2013, Liggeunderlaget i 2015 og Kvamshall i 2015.  Da er det bare å holde av lørdag 25. juni 2016 for å se hvem som tar det fjerde nappet i pokalen.

Utviklet av Røn Solutions